Comutare în navigare
Limitari
Procesarea comenzilor pe acest Website se va face doar pentru clientii de pe teritoriul Romaniei. Nu efectuam livrari  in afara ariei stabilite.

Pot plasa comenzi pe website MUSSE.ro doar persoanele care au implinit varsta de 18 ani pana in ziua efectuarii comenzii si care au acceptat termenii si conditiile impuse.

 

Incheierea contractului
Toate informatiile de pe www.musse.ro au scop informativ, ele nefacand obiectul unui Contract Comercial, pana in momentul lansarii si confirmarii unei Comenzi.

Dupa plasarea unei comenzi pe www.musse.ro, va vom trimite un email de notificare a inregistrarii comenzii noi. Dupa procesarea comenzii si pregatirea produselor pentru a fi livrate, acceptarea comenzii va va fi adusa la cunostinta printr-un email sub forma Confirmarii Comenzii. Contractul dintre Musse si cumparator devine valabil in momentul expedierii emailului de confirmare Comanda si face referire strict la Produsele confirmate.
O comanda neconfirmata nu este considerata in nici un moment ca avand valoarea unui contract. Contractul se considera incheiat in momentul expedierii catre cumparator a email-ului ce contine Confirmarea Comenzii.Obiectul contractului
Toate produsele afisate pe site-ul www.musse.ro pot face obiectul unei comenzi, insa numai in limita stocului disponibil.

Este posibil ca unele culori sa prezinte diferente de nuanta intre produsul efectiv şi imaginea acestuia pe site. Aceste diferente pot aparea ca urmare a prelucrarii imaginilor.

 

Pretul
Preturile afisate pe www.musse.ro sunt in RON si includ TVA, dar nu contin si contravaloarea transportului, suma ce va fi adaugata la totalul de plata in momentul trimiterii comenzii.

Valoarea taxelor de transport este prezentata la sectiunea „Livrarea produselor”.

Facem eforturi pentru a ne asigura ca preturile trecute pe www.musse.ro sunt corecte, insa, din cauza unor erori sau a unor disfunctionalitati tehnice, pot exista situatii in care pretul afisat sa nu fie cel corespunzator. Daca apar erori si unele Produse sunt postate cu un pret gresit, veti fi contactat si veti avea optiunea de confirmare a comenzii la pretul corect sau de anulare a acesteia. Daca nu puteti fi contactat, comanda va fi considerata anulata si se va recurge la procedura de restituire a sumei platite. Nu ne obligam sa onoram comenzi ce au ca obiect Produse al caror pret este gresit, iar greseala este sesizabila, pretul expus neincadrandu-se in grila noastra obisnuita de preturi.
Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor postate pe site in orice moment, cu exceptia produselor care fac obiectul unei comenzi confirmate.