Comutare în navigare
Website-ul www.musse.ro este operat de catre MUSSE TRADE SRL, societate inregistrata la Oficiul Comertului cu numarul  J16/64/2008, cod unic de inregistrare RO23077313, organizata in baza legii romane, cu sediul in Dolj, Craiova, Bariera Vilcii Nr. 215, Romania.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.musse.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea.

Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite.
Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate este interzisa.


MUSSE TRADE SRL poate aduce in orice moment modificări asupra continutului site-ului www.musse.ro, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.

Prezentul document se completeaza cu dispozitiile prevazute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.