Comutare în navigare
Garantii

Musse Trade SRL declara ca produsele comercializate prin intermediul site-ului www.musse.ro sunt corespunzatoare din punct de vedere calitativ scopului pentru care aceste produse sunt destinate. Asiguram o garantie comerciala de 30 de zile de la data achizitionarii produsului, societatea noastra acceptand in acest termen, returul oricarui produs nefolosit insotit de factura sau copia dupa factura de la livrare. Nu se pot restitui produse folosite sau care prezinta urme de folosire!
ATENTIE! Nu taiati eticheta interioara a produsului! Lipsa acestei etichete interioare duce automat la pierderea garantiei comerciale!
Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor precizate mai jos.
Compozitia, instructiunile de intretinere, precum si pictogramele cu instructiunile de curatare si intretinere se gasesc pe eticheta interioara a produsului. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatorie consultarea acestora.

Instructiuni de utilizare si intretinere pentru articole de imbracaminte:
 • Ori de cate ori se impune, produsul se spala sau se curata conform instructiunilor indicate pe eticheta interioara.
 • Se vor folosi numai detergenti care respecta normele de calitate impuse de legislatia EU privind siguranta utilizarii acestor produse.
 • Nu folositi pentru spalarea/curatarea articolelor produse de curatat industriale (soda sau alti derivati chimici), acestea putand deteriora ireversibil produsul. Se interzice spalarea articolelor de imbracaminte la temperaturi mai mare decat cele specificate pe eticheta interioara.
 • Nu uscati produsul prin expunerea la surse de caldura(radiatoare electrice, aragazuri etc.). Uscarea se va face intotdeauna la temperatura camerei.
 • Feriti produsul dumneavoastra de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri, perforari sau orice actiune fizica de natura sa-l deterioreze.
 
Instructiuni de utilizare si intretinere pentru incaltaminte din piele/inlocuitori piele:
 • Dupa fiecare purtare, incaltamintea se pune pe santuri potrivite ca marime si forma.
  Pentru a crea conditii optime de purtare si a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte.
  Incaltamintea cu fete din piele se curata de praf cu o carpa sau o perie moale. Dupa cateva purtari se va aplica un strat de crema sau ceara de pantofi, dupa care se lustruiesc cu o carpa moale.
 • Incaltamintea lipita sau cu talpa de cauciuc se va feri de actiunea produselor petroliere, ulei, alcool, acetona, sau alte produse chimice.
 • La toate categoriile de pantofi se interzice spalarea acestora in masina de spalat sau contactul cu apa.
 • Udarea puternica a fetelor cu apa sau alte lichide poate duce la dezlipirea incaltamintei, deteriorarea fetelor si implicit la pierderea garantiei produsului.
 • Fata incaltamintei se va feri de lovituri directe sau intepaturi. Incaltamintea se usuca lent, ferita de surse directe de caldura.
 • Se impune folosirea incaltatorului pentru evitarea deteriorarii premature a incaltamintei in zona calcaiului.
 • Pentru a proteja pielea Dvs. de actiunea substantelor chimice, incaltamintea este vopsita cu culori vegetale, ca urmare vopseaua interioara poate migra. Aceasta nu este un defect.

Instructiuni de utilizare si intretinere pentru imbracamintea din piele/inlocuitori piele:
 • Ori de cate ori se impune, imbracamintea din piele se curata de praf cu o carpa moale uscata sau imbibata in apa curata, fara a se folosi detergenti, solventi, inalbitori sau orice alte produse chimice. Acestea pot deteriora ireversibil aspectul pielii, fapt ce nu este acoperit de garantie.
 • Se interzice spalarea articolelor de imbracaminte si a curelelor din piele/inlocuitori piele in masina de spalat indiferent de tipul masinii de spalat sau de programele optionale ale acesteia.
 • In cazul in care produsul Dvs. s-a udat in conditii de utilizare normala (ploaie/ninsoare) stergeti-l cu o carpa moale, uscata si lasati-l la uscat la temperatura camerei ferit de surse directe de caldura (radiatoare, aragazuri, uscatoare etc.), feriti produsul Dvs. din piele/inlocuitori de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri, perforari sau orice actiune fizica de natura sa-l deterioreze.
 • In cazul in care apelati la servicii specializate de curatatorie/spalatorie pentru intretinerea produsului Dvs. Musse Trade SRL  nu poate fi facuta raspunzatoare de nici un fel de defect ce poate aparea datorita procesului de curatare/spalare.

Instructiuni de utilizare si intretinere curele si genti:
 • Gentile si posetele comercializate de societatea noastra sunt destinate exclusiv pentru accesorii si nu pot fi folosite ca bagaje de voiaj. Greutatea maxima admisa pentru posete este de 1kg, iar pentru genti de 3kg.
 • Feriti produsul dumneavoastra de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri, perforari sau orice actiune fizica de natura sa il deterioreze.
 Garantie Musse
 
 
                
Garantia se ofera dupa constatarea deficientelor. Pentru aceasta este necesara predarea produsului in magazin impreuna cu factura ce dovedeste achizitia. Denumirea produsului, pretul, data cumpararii, adresa se gasesc pe factura si acestea reprezinta date esentiale de care societatea noastra are nevoie pentru solutionarea oricaror reclamatii ulterioare.
 
Garantia devine inaplicabila si Musse Trade SRL nu poate fi facuta raspunzatoare de niciun fel de defect ce poate aparea datorita procesului de curatare/spalare, realizat cu nerespectarea instructiunilor indicate pe eticheta interioara, depozitarii in conditii de umiditate, deteriorarii, decolorarii ca urmare a expunerii la soare sau alte surse puternice de caldura, repararii sau modificarii facute de persoane neautorizate, utilizarii in conditii improprii, altele pentru care produsul a fost proiectat.