Comutare în navigare

Livrarea produselor.

Livrarea se face prin DPD Curier numai pe teritoriul Romaniei, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra.
In cazul unei Forte Majore livrarea poate intarzia. Va rugam sa folositi adresa la care puteti fi gasiti intre orele 09:00 - 18:00, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in acest interval orar..

○   Tariful per colet este 15 lei, pentru livrari pe tot teritoriul Romaniei.

○   Toate comenzile cu valoare mai mare de 200 RON, beneficiaza de transport gratuit.

Atentie: Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de Musse.

  • Comenzile sunt procesate si livrate de Luni pana Sambata, cu exceptia sarbatorilor legale.

  • Comenzile primite dupa  ora 16:00 vor fi procesate si expediate in ziua urmatoare.

  • Comenzile primite Vinerea, dupa ora 16:00, nu vor fi procesate pana saptamana viitoare, Luni.


Termenul de livrare incepe odata cu primirea email-ului de confirmare a expedierii comenzii. Musse nu se face responsabila pentru intarzierile neprevazute. Exceptand cazurile de forta majora, comenzile vor fi livrate in maxim 5 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Din motive de securitate, se solicita semnarea ordinului de livrare a comenzii. Nu se fac livrari catre Casute Postale si Oficii Postale.

Va rugam sa verificati, la livrare, conformitatea comenzii: numarul de cutii, integritatea pachetului, corespondenta codului de livrare cu cel din comanda. Va rugam sa semnalati orice lipsa a conformitatii, in scris, atat in documentatia firmei de curierat, cat si pe adresa comenzi@musse.ro. Daca produsul primit este deteriorat, se recomanda returnarea lui in starea initiala, fara a-l utiliza si fara a desprinde etichetele.

Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe www.musse.ro trece in responsabilitatea dumneavoastra, odata cu semnarea documentelor de transport.